Col·laboradors


Luis Roger va ser el Xef del Grup Gastronòmic de la UIC durant la temporada 2012-13. Format a l'Escola d'Hosteleria Hofmann i amb el curs d'enologia Jordi Carbonell, Luis Roger arrossega una àmplia i llarga trajectòria professional. 

Ha participat al Fòrum Gastronòmic de Vic, Lo Mejor de la Gastronomia (San Sebastián) i La Cocina Española (València). 

Paral·lelament ha treballat a Sibaris Càtering (Sant Cugat) i El Bulli (Roses). Ha exercit de cap de cuina a El Cafè de l'Acadèmia (Barcelona) i com a segon de cuina a Marciellos Restaurant (Sta. Bàrbara, Califòrnia) i al restaurant Fragata (Sitges).

Actualment és el cap de cuina a Mas Anglada (Fonteta, Girona), col·labora a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà i amb l'Associació el Trampolí.
MiT som Marga Freudenthal i Titina Duarte. Ja són més de 10 anys els que portem dedicant-nos a impartir classes de cuina.

Després de un llarg recorregut pels locals de Sarrià, varem arribar al barri de Gràcia, un lloc emblemàtic de Barcelona. És aquí on es troba MiT Espai de Cuina, un local amb molt d'encant on a més  de les classes de cuina oferim un ampli ventall d'activitats gastronòmiques: events privats, tastos, degustacions, ...

A les clases presenciales de cuina, es prepara un menú complert. Després de l'ellaboració, i en una taula ben parada, passem a degustar en un ambient distès i divertit. El menú inclou l'aperitiu, 3 plats, vins i cafès. Cadascun dels grups escull el menú que vol fer.


Baluard Barceloneta (Anna Bellsolà)

L'Anna Bellsolà del Forn Baluard Barceloneta ens ha estat acompanyant des dels principis en les nostres activitats. Fornera reconeguda i destacada, l'Anna Bellsolà és una enamorada del pa.

No hi ha dos pans iguals. Cada pa és una peça única, artesanal i quasi artística, plena de textures, colors i formes. M'agrada el pa. No hi ha una aroma tan subtil com la d'un pa sortint del forn. L'aroma que emplena els obradors d'un perfum de serenitat nocturn.

M'agrada el pa. El pa que solia fer el meu avi, el que em porta records d'humanitat, de saviesa i de treball. El pa que solia vendre la meva àvia. El pa que més tard amassaria el meu pare i vendria la meva mare... i ara, passat el temps, envoltats pel mar, instalats a la Barceloneta, barri mariner i característic, l'amassadora segueix amassant, el forn de llenya gira a diari, la farina emplena tots els racons del nostre obrador, i les mans donen forma amb il·lusió el que serà un pa. Senzillament un pa.


Talleu-lo, enflaireu-lo, poseu-lo a la boca i deixeu que els sentits facin la resta. M'emplena de satisfacció poder-vos oferir cada dia el pa que sempre m'ha agradat trobar a la taula.Taps Vinoteca

Taps Vinoteca porta colaborant amb la Universitat Internacional de Catalunya des de fa ja molts anys, tan amb activitats docents com les "Jornades del Món del Vi" com amb activitats més lúdiques com els diversos tasts de productes i maridatges.

Un dels objectius de Taps Vinoteca  és la difusió de la cultura del vi i tot el que l'envolta, i a la Universitat Internacional de Catalunya també hem trobat aquest interès.

Des de Taps Vinoteca proposarem la selecció dels vins, caves i licors més adients per tal de poder gaudir al màxim possible dels esdeveniments organitzats. Licenciado en Ciencias Químicas por la Universidad de Milán, durante los últimos años ha desarrollado su pasión por la literatura de ciencia ficción y por la experimentación cervezo-culinaria. En su cocina ha desarrollado competencias básicas en la producción de las cervezas más originales y experimentales. Todo ello acompañado por un estilo de cocina sencillo que deriva de la fusión de sus raíces italianas y de las contribuciones de varias culturas.

La literatura de ciencia ficción es otro ingrediente necesario. De hecho, su producción cervecera se sitúa en quatro niveles distintos y el último de ellos se caracteriza precisamente por juntar cada cerveza con un relato escrito expresamente para acompañar la degustación.

Sus relatos se pueden leer en su blog alexanderfoxx.wordpress.com y sus recetas en foxxensucocina.wordpress.com. Para mantenerse al día con las novedades en el campo cervecero se puede visitar la página alexanderfoxx.es.


Genuinus

Genuinus es una tienda online que vende alimentos frescos de temporada: carne, pescado, fruta, verdura, lácteos y embutidos, elaborados por pequeños artesanos. Nuestra misión es hacer más fácil tu día a día para que tú y los tuyos podáis disfrutar comiendo de una forma sana, natural y variada.

En Genuinus creemos que una buena alimentación te aporta salud, energía y placer para los sentidos, y si además los alimentos están bien tratados, también ayudamos a mejorar nuestro entorno.

Por eso en Genuinus siempre utilizamos productos frescos de temporada, locales y 100% naturales. Sin pesticidas, químicos,  transgénicos, ni nada que pueda alterar su sabor o presencia.

Nuestros productos son artesanos y procedentes de pequeños productores, por eso, difícilmente los encontrarás en grandes superficies.


Xavier Bordetas

Caseus Afinadors és una empresa nascuda a partir de la necessitat de molts petits productors per poder vendre el seu producte al gran públic.

Nosaltres busquem petits elaboradors de formatge que preferentment siguin pastors o bé que treballin amb llet de proximitat. Això ens permet saber tot el que respecte al formatge des de l'inici fins al final. Alimentació del bestiar, llets crues, territori, etc... A partir d'aquesta troballa donem sortida a tota la seva producció. En molts casos, nosaltres acabem el procés del formatge, o sigui, la maduració, perquè puguin arribar al client final en les condicions més òptimes possibles de ser degustats. D'aquí el nom d'afinadors.

S'ha de tenir en compte que hi ha molts formatgers que degut a la seva distància amb la gran ciutat, no poden tenir el producte al punt òptim de maduració ja que no tindrien temps de vendre'l. Nosaltres fem aquesta tasca i procurem que sempre estiguin en les millors condicions possibles.