Què fem

El Grup Gastronòmic de la UIC organitza una sèrie d'activitats variades al llarg del curs acadèmic. A continuació us en fem un breu resum:


  • Sopars del Grup Gastronòmic: Són les activitats pròpies del Grup. Són sopars que farem amb el "nostre" xef i al "nostre" local. En principi estan pensades només per als membres de Grup Gastronòmic de la UIC (hi tenen preferència alhora d'apuntar-se).
  • Col·laboracions amb la UIC: Activitats que oferim en col·laboració amb la Universitat i que en principi són obertes a tothom, sigui membre o no del Grup Gastronòmic de la UIC.
  • Visites Culturals: Són activitats més genèriques i principalment de caire teòric (visites a museus, xerrades, conferències fora de la Universitat, ...). Estan obertes a tothom que hi vulgui participar, independentment de la seva pertanyença al Grup Gastronòmic de la UIC o de la seva vinculació amb la Universitat.
  • Tallers Pràctics: Aquestes activitats són pràctiques quasi en la seva totalitat. Es tracta doncs d'aprendre d'una forma pràctica alguna habilitat o tècnica culinaria, enològica o relacionada amb aquest món. També són activitats obertes a tothom, si bé és cert que depenent de les places del taller i l'interès que desperti, es podran prioritzar les places per als membres del Grup Gastronòmic de la UIC.
  • Escapades Gastronòmiques: Consisteix en anar a "descobrir" algun restaurant. S'intentarà buscar un menú personalitzat i tancar un preu. Són activitats obertes a tothom.
  • Conferències: Es convidarà a algú relacionat amb el món de la gastronomia i/o viticultura per a que vingui a la Universitat a compartir amb la Comunitat Universitària una experiència professional i/o personal. Són activitats obertes a tothom.

Us presentem el Calendari d'Activitats preparat per aquest curs acadèmic. En vermell es mostren les activitats pròpies del Grup Gastronòmic, mentre que en color groguenc podem veure altres activitats que us poden interessar però que no són pas del Grup Gastronòmic.Cap comentari: