Qui som

El Grup Gastronòmic de la UIC neix formalment al curs acadèmic 2012-13, si bé és cert que els seus origens es remunten uns anys abans. Fruit d'aquests inicis informals, creix l'ànim per arribar a tots els membres de la Comunitat Universitària. Finalment, i amb el recolzament de la pròpia Universitat, neix aquest Grup Gastronòmic de la UIC.

Els fins i objectius que persegueix el Grup Gastronòmic de la UIC són:

  • Oferir un punt de trobada pels aficionats a la gastronomia, l'enologia i tots aquells aspectes que afectins a aquests directa o indirectament.
  • Organitzar jornades i trobades gastronòmiques i/o enològiques per a fomentar la cultura de la gastronomia i del món del vi, promoure'n la seva difusió, aumentar-ne el seu coneixement i practicar i coneixer les tècniques.
  • Col·laborar en l'organització, gestió i posta en marxa de tots aquells actes de la Comunitat Universitària que la Universitat Internacional de Catalunya i el Grup Gastronòmic de la UIC estimin oportuns i siguin de la seva competència. 
  • El Grup Gastronòmic de la UIC vol ser el lloc on compartir el coneixement i les experiències personals amb la resta dels membres, de forma que l'intercanvi d'aquestes experiències enriqueixin als altres membres del Grup Gastronòmic de la UIC.
Actualment i d'esquerra a dreta a la foto, Jordi Xavier PratCarmen VallJuan Granados, estan al front de l'organització i la gestió del Grup Gastronòmic de la UIC. Per qualsevol dubte, consulta o el que vulgueu, podeu contactar amb ells als mails facilitats.

També podeu contactar amb el Servei d'Estudiants de la UIC o a l'adreça genrèrica grupgastronomic@uic.es per qualsevol dubte sobre el Grup Gastronòmic.

Cap comentari: