Grup Gastronòmic de la UIC

Pàgines

  • Principal
  • Qui som
  • Què fem
  • Col·laboradors
  • Activitats 2015-16
  • Inscripció
  • Contacta'ns

Contacta'ns

Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a TwitterComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Pàgina d'inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)

Visualitzacions

Segueix-nos per Mail

Subscriu-te al Blog

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris

Cercar al Blog

Etiquetes

  • Activitat (97)
  • Aliments (14)
  • Beguda (63)
  • Col·laborador (2)
  • de tapas (1)
  • firatast (1)
  • Gastronomia (1)
  • nova temporada (1)
  • Personatge (3)
  • Publicació (49)
  • Recepta (50)
  • Restaurant (24)
  • Tècnica (1)
  • Web (4)

Arxiu del Blog

  • ▼  2018 (1)
    • ▼  de gener (1)
      • Inauguració del curs 17-18
  • ►  2016 (9)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (4)
  • ►  2015 (13)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de juny (6)
    • ►  de març (4)
  • ►  2014 (58)
    • ►  de novembre (17)
    • ►  d’octubre (13)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juny (3)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (15)
  • ►  2013 (116)
    • ►  de novembre (18)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de maig (13)
    • ►  d’abril (21)
    • ►  de març (13)
    • ►  de febrer (21)
    • ►  de gener (28)
  • ►  2012 (56)
    • ►  de desembre (16)
    • ►  de novembre (31)
    • ►  d’octubre (9)

Altres Blogs

  • Las Recetas de MJ
    BAGUETTE TRADICIONAL | La mítica barra de pan francesa
    Fa 13 hores
  • Gastronomía & Cía
    Doce recetas de arroz con carne, platos fáciles para una comida completa si se acompañan de una ensalada
    Fa 18 hores
  • DIT I FET
    Magdalenas de nata y cómo lograr un copete de infarto
    Fa 2 mesos
  • De Vinis de Joan Gómez Pallarès
    Kagami y Rita
    Fa 1 any
  • Wholekitchen
    Cheese Maker, haz queso fresco con Lékué
    Fa 5 anys

El més vist

  • Els millors vins segons Wine Spectator
    Wine Spectator  és una revista dedicada al món del vi. Amb més de 30 anys d'història, s'ha convertit en un referent mundial dins ...
  • Amanida d'Hivern amb Contrastos
    Ingredients (per a 8 persones) 1 enciam Francès 1 enciam fulla de roure 2 taronges a grills 16 gr panses 16 gr pipes pelades de car...
  • Mar i muntanya de galtes de porc amb escamarlans
    Ragut de galtes 2,5 kg galta de porc (250 g aprox per persona = 1 unitat) cebes pastanagues tomàquets Desossar i polir les ga...
  • De tu a tu amb Luis Roger
    Descobrim una mica més a Luis Roger , el Xef del Grup Gastronòmic de la UIC . Dimarts, 23 d'Octubre de 2012 , en Luis Roger va v...
  • Amanida de síndria, burrata i alfàbrega amb reducció de vinagre de Mòdena
    Amanida (per a 8 persones) 240 gr de mesclum (30 gr per persona de brots d'amanida variada i neta) 2,4 Kg de síndria sense llavo...
  • Tom Collins Cocktail
    Cada maestrillo tiene su librillo , i en el món dels cocktails cada autor té el seu secret per fer que la recepte sigui personal i pr...
  • Canalons de Nacho Baucells i Hernán Luchetti
    Canalons de Nacho Baucells i Hernán Luchetti (Celler de Can Roca) Per al farcit dels canelons. 2 kg de petxuga de poularda (o pollast...
  • Mercat Gran Reserva Brut Nature Magnum
    Cava Mercat Gran Reserva Brut Nature Magnum . Macabeu i Xarel·lo Ciança mínima de 48 mesos Molí Parellada és un petit i jove celler...
  • II Sopar del Grup Gastronòmic 2013-14
    Després de la sessió de Formatges de Pastor continuem el programa gastronòmic amb el II Sopar del Grup Gastonòmic . Com ja vàrem propo...
Amb la tecnologia de Blogger.