Grup Gastronòmic de la UIC

Pàgines

  • Principal
  • Qui som
  • Què fem
  • Col·laboradors
  • Activitats 2015-16
  • Inscripció
  • Contacta'ns

Contacta'ns

Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)

Visualitzacions

Subscriu-te al Blog

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris

Cercar al Blog

Etiquetes

  • Activitat (97)
  • Aliments (14)
  • Beguda (63)
  • Col·laborador (2)
  • de tapas (1)
  • firatast (1)
  • Gastronomia (1)
  • nova temporada (1)
  • Personatge (3)
  • Publicació (49)
  • Recepta (50)
  • Restaurant (24)
  • Tècnica (1)
  • Web (4)

Arxiu del Blog

  • ▼  2018 (1)
    • ▼  de gener (1)
      • Inauguració del curs 17-18
  • ►  2016 (9)
    • ►  de novembre (5)
    • ►  d’octubre (4)
  • ►  2015 (13)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de juny (6)
    • ►  de març (4)
  • ►  2014 (58)
    • ►  de novembre (17)
    • ►  d’octubre (13)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juny (3)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (15)
  • ►  2013 (116)
    • ►  de novembre (18)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de maig (13)
    • ►  d’abril (21)
    • ►  de març (13)
    • ►  de febrer (21)
    • ►  de gener (28)
  • ►  2012 (56)
    • ►  de desembre (16)
    • ►  de novembre (31)
    • ►  d’octubre (9)

Altres Blogs

  • Las Recetas de MJ
    FLAN DE LECHE CONDENSADA
    Fa 6 hores
  • Gastronomía & Cía
    ¿Qué riesgo real suponen los pesticidas en los alimentos? Lo que revela el último informe de la EFSA
    Fa 10 hores
  • DIT I FET
    Profiteroles rellenos de lemon curd ¡Imposible comer solo uno!
    Fa 2 anys
  • De Vinis de Joan Gómez Pallarès
    Kagami y Rita
    Fa 6 anys
  • Wholekitchen
    Cheese Maker, haz queso fresco con Lékué
    Fa 10 anys

El més vist

  • Barcelona Beer Festival 2014
    Ja ha arribat un altre cop! Aquest any, i per tercer any consecutiu, arriba el Barcelona Beer Festival . Des de l' 11 d'Abril i...
  • Inauguració del curs 17-18
    Dimarts 28 de Novembre va inaugurar-se el Grup Gastronòmic del curs 17-18 al MiT Espai de Cuina.  Aquest cop vam gaudir de la presència d...
  • Petit Bernat
    Petit Bernat és un vi elaborat al Celler Oller del Mas , a la Denominacio d'Origen Pla del Bages . És un vi que s'elabora de...
  • Inauguració del curs 2016-17: II Tast de Formatges de Pastor
    Benvolguts amics gastrònoms! Tornem a començar el curs amb una proposta molt especial: Tats de Formatges de Pastor . Un tast molt esp...
  • Mercat Gran Reserva Brut Nature Magnum
    Cava Mercat Gran Reserva Brut Nature Magnum . Macabeu i Xarel·lo Ciança mínima de 48 mesos Molí Parellada és un petit i jove celler...
  • Finca La Colina Verdejo
    Un vi blanc sense criança elaborat 100% amb la varietat més típica de Rueda , la verdejo . Elaborat amb raïm seleccionat procedent de...
  • Cristiari Rosat
    Cristiari Rosat no és un rosat com qualsevol altre. Es tracta d'un rosat elaborat a partir de Cabernet Sauvignon i Merlot , dos var...
  • Mar i muntanya de galtes de porc amb escamarlans
    Ragut de galtes 2,5 kg galta de porc (250 g aprox per persona = 1 unitat) cebes pastanagues tomàquets Desossar i polir les ga...
  • Ostres, Xarel·lo Penedès!
    Des de l'octubre de l'any passat i fins l'abril d'aquest any, podem gaudir d'un maridatge perfecte: Ostres del Delta ...
  • Oui Rosat
    Vi rosat de la Tierra de Castilla y León elaborat exclusivament amb Tempranillo ( Ull de llebre ). Les tasques a la vinya (poda e...
Amb la tecnologia de Blogger.