dilluns, 17 d’octubre de 2016

Resum de la inauguració del curs 2016-17

Dimecres 13 d'octubre vàrem inaugurar la temporada gastronòmica amb un excel·lent Tast de formatges artesans. El tast va ser dirigit per la Laia Pont, coautora del llibre "Formatges. Els 50 millors de Catalunya".

Va ser una oportunitat única per poder assaborir 9 grans formatges de pastor, formatges de llet crua de cabra, vaca i ovella procedents de petits ramaders  i formatgers artesans.

El tast va anar acompanyat de productes especialment seleccionats per cadascun dels formatges, com ara uns pans especials del forn Ca la Maria (Casserres), fruites i melmelades. També es van maridar els formatges amb cava, vi blanc, cervesa belga i Pedro Ximénez.

En definitiva, una bona vetllada de gran nivell gastronòmic que ha disparat el tret de sortida d'aquest curs. Us esperem properament a tots!

Us deixem un vídeo amb el resum de l'activitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada