El Grup Gastronòmic de la UIC comença l'activitat d'aquest nou curs acadèmic 2013-14 el proper Dimecres 23 d'Octubre, a les 19:00h a la cafeteria de la Universitat Internacional de Catalunya.
L'acte inaugural d'aquest any serà un tast maridat de cerveses artesanes a càrreg de l'Alessandro Mocchi. També podrem gaudir d'alguns dels exel·lents productes del Forn Baluard Barceloneta, de la nostra amiga i col·laboradora Anna Bellsolà.
Es tracta d'un tast de cerveses completament artesanes elaborades pel propi Alessandro. Concretament tastarem:
- Everyday Taste & grissines del Forn Baluard Barceloneta
- Foxx Pale Ale & coca salada amb romaní del Forn Baluard Barceloneta
- Dulce Sombra & formatge tendre
- Cómo perder el apetito & formatge sec
- El Ángel de la Navidad que no necessita maridatge
Serà una molt bona oportunitat per a conèixer de primera ma tots els secrets de l'elaboració d'un dels productes més demandats actualment: les cerveses artesanes.
Esperem doncs que sigui del vostre agrad aquest simpàtic tast maridat i que gaudim plegats d'aquesta primera vetllada gastronòmica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada