dimarts, 3 de març de 2015

Pèsols amb cloïsses

Pèsols amb cloïsses
  • 800 gr de pèsols
  • 2 cebes mitjanes
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1/2 got d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sucre
  • 300 gr de cloïsses
  • una mica de xocolata negra
  • pebre i sal al gust

En una cassola (de les de fons gruixut) es tiren els pèsols amb el sucre, la sal i el pebre. Tot seguit s'incorporen les cebes picades ben fines. Afegir l'oli, el vi i tapar.

Es posa a foc mig, aproximadament 1h. 15m sempre tapat, i quan porta una estona se li tira la xocolata.

Es renten les cloïsses i s'obren al vapor (sense aigua).

S'afegeixen als pèsols, juntament amb la seva aigua i es deixen uns minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada