- 800 gr de pèsols
- 2 cebes mitjanes
- 1/2 got de vi blanc
- 1/2 got d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sucre
- 300 gr de cloïsses
- una mica de xocolata negra
- pebre i sal al gust
En una cassola (de les de fons gruixut) es tiren els pèsols amb el sucre, la sal i el pebre. Tot seguit s'incorporen les cebes picades ben fines. Afegir l'oli, el vi i tapar.
Es posa a foc mig, aproximadament 1h. 15m sempre tapat, i quan porta una estona se li tira la xocolata.
Es renten les cloïsses i s'obren al vapor (sense aigua).
S'afegeixen als pèsols, juntament amb la seva aigua i es deixen uns minuts.
Es posa a foc mig, aproximadament 1h. 15m sempre tapat, i quan porta una estona se li tira la xocolata.
Es renten les cloïsses i s'obren al vapor (sense aigua).
S'afegeixen als pèsols, juntament amb la seva aigua i es deixen uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada