Caçola de butifarres i xampinyons
- 1 butifarra per persona
- 600 gr de xampinyons
- 12 dents d'all
- 1 branca de romaní
- 1 branca de farigola
- julivert
- oli d'oliva
- 100 ml de vi ranci
- pebre
Treure la pell de les butifarres i tallar-les a troços no gaire grans.
Ofegar-les en una caçola amb una mica d'oli. Afegir-hi els alls xafats, junt amb el romaní i la farigola.
Cubrir amb el vi ranci i si fos necesari afegir-hi una mica d'aigua.
Desglaçar i retirar la caçola del foc.
Netejar els xampinyons i tallar-los per la meitat. Saltejar-los amb una mica d'oli.
Ajuntar les dues coccions, les butifarres i els xampinyons. Coure-ho tot junt durant uns 15 minuts.
Quan estigui acabat, afegir-hi el julivert picat i el pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada