dissabte, 6 de juny de 2015

Caçola de butifarres i xampinyons

Caçola de butifarres i xampinyons

  • 1 butifarra per persona
  • 600 gr de xampinyons
  • 12 dents d'all
  • 1 branca de romaní
  • 1 branca de farigola
  • julivert
  • oli d'oliva
  • 100 ml de vi ranci
  • pebre

Treure la pell de les butifarres i tallar-les a troços no gaire grans.

Ofegar-les en una caçola amb una mica d'oli. Afegir-hi els alls xafats, junt amb el romaní i la farigola.

Cubrir amb el vi ranci i si fos necesari afegir-hi una mica d'aigua.

Desglaçar i  retirar la caçola del foc.

Netejar els xampinyons i tallar-los per la meitat. Saltejar-los amb una mica d'oli.

Ajuntar les dues coccions, les butifarres i els xampinyons. Coure-ho tot junt durant uns 15 minuts.

Quan estigui acabat, afegir-hi el julivert picat i el pebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada