Caçola de butifarres i xampinyons
- 1 butifarra per persona
- 600 gr de xampinyons
- 12 dents d'all
- 1 branca de romaní
- 1 branca de farigola
- julivert
- oli d'oliva
- 100 ml de vi ranci
- pebre
Treure la pell de les butifarres i tallar-les a troços no gaire grans.
Ofegar-les en una caçola amb una mica d'oli. Afegir-hi els alls xafats, junt amb el romaní i la farigola.
Cubrir amb el vi ranci i si fos necesari afegir-hi una mica d'aigua.
Desglaçar i retirar la caçola del foc.
Netejar els xampinyons i tallar-los per la meitat. Saltejar-los amb una mica d'oli.
Ajuntar les dues coccions, les butifarres i els xampinyons. Coure-ho tot junt durant uns 15 minuts.
Quan estigui acabat, afegir-hi el julivert picat i el pebre.
Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
ResponEliminaNew Jersey no fault divorce law
Separation vs divorce New Jersey