dimarts, 9 de juny de 2015

3er Sopar del Grup Gastronòmic

Benvolguts amics!

Ja hem arribat quasi al final d'aquest curs amb el 3er Sopar Gastronòmic d'aquest curs 2014-15. La data d'aquest proper sopar és el  Dimecres 10 de Juny.

Per aquest sopar contarem amb la col·laboració especial de l'Alessandro Serra, de Il Raviolo. L'Alessandro, italià de Sardenya, té prop de 10 anys d'experiència elaborant pasta fresca artesanal. Ens ensenyarà com elaborar la pasta fresca i els diferents pestos per acompanyar-la. Podrem aprendre de primera ma tots els secrets i resoldre tots els dubtes al voltant del món de la pasta. La sessió començarà puntualment a les 20:15h.

Podeu consultar les receptes i els vins del sopar:


Recordeu que també tindrem el Concurs d'Elaboracions Casolanes on podeu participar amb la vostra proposta seguint la temàtica de Coques de  Sant Joan.

L'activitat començarà a les 20:15h amb la Classe de Cuina (recordeu portar els vostres devantals!). També volem fer unes fotos simpàtiques amb els davantals i una Fotografia de tot el Grup.

A les 21:00h continuarem amb un petit aperitiu i uns Bloody Mary a càrreg del nostre Mixing Master Joan Granados.

Tot seguit començarem a sopar a les 21:30h.

I per acabar, cap a les 22:30h es farà la valoració de les Elaboracions Casolanes, l'entrega del premi al guanyador i algunes Fotografies de Grup amb el davantal.

A les 23:00h acabarà el sopar.

El sopar serà a MiT espai de cuina, com sempre. I ja sabeu que molt aprop hi ha un parking per qui vingui amb cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada