dijous, 30 d’octubre de 2014

Concurs d'elaboracions casolanes

Què és el Concurs d’elaboracions casolanes?
És una activitat que pretén fomentar la participació activa dels membres del Grup Gastronòmic mitjançant l’elaboració casolana d’una proposta concreta.
A cadascun dels sopars gastronòmics es convocarà un nou concurs d’elaboracions casolanes de temàtica diferent, tot i que per aquest primer any les temàtiques tenen relació amb la reposteria. 
Com el seu nom indica, les elaboracions han de ser totalment fetes a casa, sense cap element que no hagi estat fet pel mateix participant (queden exclosos els elements naturals decoratius com ara fruites, fruits secs, melmelades, etc.).
Quines són les condicions per participar-hi?
El concurs d’elaboracions casolanes és obert a tots els membres del Grup Gastronòmic
Tan sols es podrà participar amb una única proposta a cadascuna de les convocatòries. 
Per participar-hi s'ha de comunicar mitjançant el formulari d'inscripció al sopar gastronòmic i haurà de posar-se en contacte amb els coordinadors del Grup Gastronòmic
També s'haurà d’entregar la recepta de l'elaboració perquè posteriorment es publiqui al blog.
Presentació i valoració de les elaboracions casolanes
El dia del sopar gastronòmic es presentarà l’elaboració preparada a casa. 
Les mostres quedaran exposades durant el sopar perquè els assistents puguin valorar-ne diversos aspectes. 
El jurat (3 membres a l'atzar del Grup Gastronòmic, 1 organitzador i 1 representant de MiT) tastarà i avaluarà les elaboracions casolanes tenint en compte 3 aspectes:
  • Originalitat (20%)
  • Presència (30%)
  • Gust (50%)
Cadascun dels aspectes es valorarà de 0 a 3 punts. 
El jurat proclamarà tan sols un únic guanyador.
Publicació de les receptes i premis
Totes les elaboracions casolanes seran publicades al blog, amb la recepta, una fotografia de l’autor i una o diverses fotografies de la mostra presentada. 
La recepta més valorada tindrà un premi.
T'hi apuntes?

Cap comentari:

Publica un comentari