Ara que ha arribat la tardor i s'acosta la diada de Tots Sants, és el moment d'aprofitar per a menjar moniatos.
Els moniatos són tubercles de baix contingut gras, rics amb vitamina E i antioxidants. És una exel·lent font de potassi i té un alt contingut en ferro.
Un altre forma de menjar moniatos no tan convencional és en forma de xips. Una forma divertida i informal de menjar aquest aliment que podem utilitzar d'aperitiu o d'acompanyament d'un plat. És molt fàcil de fer.
- Precalentar el forn a 200ºC.
- Netejar el moniatos i tallar-los en rodanxes ben fines. Si utilitzem una mandolina aconseguirem unes xips ben primetes.
- Posar-les en un bol amb aigua durant uns 10 minuts perquè deixin anar una mica el midó.
- Posar les xips ben assecades sobre una safata de forn, i pinzellar-les amb una mica d'oli per ambdues cares.
- Fornejar durant uns 10 minuts aproximadament, fins que quedin ben torrades.
- Salar, salpebrar o condimentar amb alguna espècia, segons el nostre gust.
A gaudir-ne!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada