dimarts, 28 d’octubre de 2014

Xips de moniato

Ara que ha arribat la tardor i s'acosta la diada de Tots Sants, és el moment d'aprofitar per a menjar moniatos

Els moniatos són tubercles de baix contingut gras, rics amb vitamina E i antioxidants. És una exel·lent font de potassi i té un alt contingut en ferro.

Un altre forma de menjar moniatos no tan convencional és en forma de xips. Una forma divertida i informal de menjar aquest aliment que podem utilitzar d'aperitiu o d'acompanyament d'un plat. És molt fàcil de fer.

  • Precalentar el forn a 200ºC.

  • Netejar el moniatos i tallar-los en rodanxes ben fines. Si utilitzem una mandolina aconseguirem unes xips ben primetes.

  • Posar-les en un bol amb aigua durant uns 10 minuts perquè deixin anar una mica el midó.

  • Posar les xips ben assecades sobre una safata de forn, i pinzellar-les amb una mica d'oli per ambdues cares.

  • Fornejar durant uns 10 minuts aproximadament, fins que quedin ben torrades.

  • Salar, salpebrar o condimentar amb alguna espècia, segons el nostre gust.

A gaudir-ne!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada