dissabte, 4 d’octubre de 2014

Aliments de temporada: Octubre

Menjar de temporada és menjar sa, menjar bé i vetllar per la salut

Us volem oferir una llista d'aliments de temporada que podreu trobar als mercats. Uns aliments que ara estan al seu millor moment pel consum (o bé començan a estar al seu millor moment), per aprofitar al màxim la seva riquesa, gaudir dels seus sabors i aromes, aprofitar les vitamines i tot el que ens poden oferir.

Així doncs, farem la llista de productes del mes:

  • Fruites: Alvocat, caqui, xirimoia, magrana, figa, kiwi, llimona, mandarina, mango, poma, préssec, meló, codony, taronja, nectarina, pera, plàtan i raïm. 
  • Verdures i hortalisses: Bleda, all, carxofa, api, albergínia, bròquil, carbassó, carbassa, card, ceba, col llombarda, coliflor, endívia, escarola, espinacs, pèsol, mongeta tendra, enciam, nap, cogombre, pebrot, porro, rave, remolatxa, col, tomàquet i pastanaga.
  • Peix i marisc: Cloïsses, escopinyes, bonítol, bou de mar, escamarlà, congre, daurada, gamba vermella, gamba gris, sorell, musclos, mero, nècora, perca, peix espasa, pop, ostres , salmó, moll, sardina, tauró i truita.
  • Carns: Becada, porc, garrí, guatlla, conill, xai, faisà, gallina, senglar, llebre, lletons, ànec, perdiu, pollastre, vedella, vaca i cérvol.
Us animem a que consumiu majoritàriament aquests productes de temporada. 

Guanyareu en benestar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada