diumenge, 12 d’octubre del 2014

Resum de la Inauguració ...

Dijous 9 d'Octubre vàrem començar la temporada amb l'acte inaugural: un magnífica Tast vertical de vins de Pazo de Señorans i dels seus aiguardents que vàren conduir magistralment Javier Mareque i Berta García.

Després d'un vídeo que recollia vàries fotografies d'activitats del últims anys (el podeu veure al final del post) es va fer una breu presentació de les activitats que es volen fer al llarg d'aquest any. Es va destacar el següent:


  • Aumentar la participació activa de tots els membres que ho vulguin (dirigint activitats, participant als concursos que es volen dur a terme, ...).
  • Increment d'activitats. Es vol aconseguir una activitat cada mes.
  • Més Tasts de Vi i de Cerveses Artesanals.
  • Destacar el paper comunicatiu del Blog. Us recordem la possibilitat de suscriure-us (Segueix-nos per mail) per rebre puntualment tota la informació i la nova pestanya Activitats 2014-15 on podreu trobar tot un recull de les activitats del curs.
Tot seguit vàrem passar al Tast. Després d'una molt bona presentació de la història de Pazo de Señorans i de la família a càrreg de Javier Mareque, Berta García va començar a explicar-nos temes més tècnics sobre la varietat albariño, les elaboracions dels vins i dels aiguardents, ... per passar acte seguit al propi tast i degustació dels vins acompanyats d'un assortiment de formatges gallecs.

Per acabar, es van degustar 2 aiguardents del propi celler: un orujo blanc i un orujo d'herbes. Per acompanyar-los, vàrem menjar la famosa i típica Tarta de Santiago.

Aquest és el 3er any del Grup Gastronòmic. I per celebrar-ho i intentar aumentar aquesta participació activa que pretenem, es va obsequiar als membres del grup amb un davantal de cuina personalitzat per a cadascú del membres. Així doncs us animem a que a partir d'ara el porteu per poder participar activament a les sessions de cuina que farem als Sopars Gastronòmics!

Us deixem un recull de fotografies de l'acte inaugural i el vídeo-presentació d'algunes de les activitats que hem fet al llarg d'aquests últims anys que comentavem anteriorment.

Difruteu!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada