divendres, 5 de juny del 2015

Massa d'espaguettis blancs

Massa 'espaguettis blancs

  • 1 Kg de mescla de farines
  • 6 ous grans (XL) ó 10 ous mitjans (M)
  • Aigua a conveniència (com a referència són 30 ml per Kg de farines)


Barrejar tots els ingredients amassant-los fins aconseguir una pasta homogènia, elàstica i no enganxosa.

Reservar una 1/2 hora la massa tapada o envolicada en film. Després quedarà llesta per fer el tipus de pasta que vulguem. Aquesta pasta ens servirà com a base per a fer qualsevol altre tipus de pasta.

No utilitzar sal, doncs variarà l'humitat de la pasta fent que després del repós necessiti més aigua i ja no quedarà bé. 

La sal s'afegeix mentre bullim la pasta. Tot just arrenqui el bull, afegir una cullerada de sal. D'aquesta forma la pasta, mentres bull, anirà agafant la sal necessària.

Ni a la mescla per fer la pasta ni durant el bull, és necessari afegir-hi oli. Un cop bullida la pasta i escorreguda, és quan podem afegir-hi un bon raig d'oli d'oliva verge extra.

4 comentaris:

  1. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was really valuable. thanks a lot 토토

    ResponElimina
  2. Amazing! This blog looks exactly like my old
    one!
    It?s on a entirely different subject but it has pretty much the same layout
    and design. Great choice of colors! 스포츠토토티비

    ResponElimina
  3. This sort of clever work and reporting! 배트맨토토

    Keep up the superb works guys I?ve included you guys to my blogroll

    ResponElimina
  4. The blogger's article on making white spaghetti dough emphasizes homogeneity and elasticity, recommending a half-hour covered dough preparation before shaping pasta. It advises incorporating salt while boiling pasta, and avoiding oil, providing a practical guide for homemade pasta enthusiasts. virginia personal injury defense lawyer

    ResponElimina