diumenge, 27 de novembre de 2016

Canalons de Nacho Baucells i Hernán Luchetti

Canalons de Nacho Baucells i Hernán Luchetti (Celler de Can Roca)

Per al farcit dels canelons.

  • 2 kg de petxuga de poularda (o pollastre ecològic)
  • 300 gr de bolets de temporada
  • 300 gr de ceba en juliana
  • 100 gr de foie fresc
  • 250 gr de pa remullat en llet
  • 50 gr de tòfona
  • 400 gr de nata líquida
Per a la bechamel

  • 1 litre de llet sencera
  • 80 gr de mantega
  • 80 gr de farina
  • 50 gr de tòfona
  • 50 gr d'oli de tòfona
Per a la pasta, podem utilitzar làmines de pasta wanton, que es couen en 50 segons. Es passen a un recipient amb aigua i gel i s'estiren en un paper sulfuritzat untat amb oli. També es pot utilitzar pasta fresca italiana.

Potxar la ceba amb la mantega i l'oli.

Saltejar els bolets en una paella amb una mica d'oli.

Coure la petxuga a baixa temperatura i envasada al buit: 65ºC durant uns 45 minuts. També es poden marcar en una paella i amb una mica d'oli. Tallar-les a troços.

Marcar el foie.

Donar una bullida a la nata i retirar-la del foc.

Remullar el pa amb la llet. Afegir-hi la tòfona.

Passar tots els ingredients per la màquina de picar i salpebrar.

Fer els canelons amb aquesta pasta. 

Posar-los en una safata amb la bechamel i formatge per gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari