- 500 gr d'aigua
- 500 gr sucre
- 12 ous
- 1/2 full de gelatina
- Sucre pel caramel
Batre 11 rovells i 1 ou sencer. Batre molt però sense blanquejar.
Posar a remullar la gelatina amb aigua molt freda, i desfer-la amb l'almíbar quan aquest estigui una mica fred (però encara calent).
Quan l'almíbar estigui tebi, afegir els rovells i batre fort durant una estona, per treure tot l'aire. Deixar reposar 15 minuts i amb una cullera desescumar.
Fer un caramel i banyar el motlle. Deixar refredar.
Posar el tocinillo al motlle.
Amb el forn precalentat a 140ºC, posar el motlle al bany María (amb laigua bullint) dins el forn i deixar de 20 a 30 minuts depenent del gruix.
Tocinillo is a delightful Spanish dessert known for its rich, velvety texture. Its caramelized sugar top adds a perfect crunch, balancing the creamy interior. This traditional treat is a sweet indulgence that captures the essence of Spanish cuisine. It's a must-try for those seeking a taste of Spain's sweet culinary heritage. DUI Lawyer Lunenburg VA
ResponEliminaTocinillo looks absolutely delicious, and the step-by-step instructions are really easy to follow. I love how you explained each part of the process, making it approachable for anyone wanting to try it at home.
ResponEliminaFor ISO Certification In Saudi Arabia Contact us.