diumenge, 27 de novembre del 2016

Tocinillo

Tocinillo

  • 500 gr d'aigua
  • 500 gr sucre
  • 12 ous
  • 1/2 full de gelatina
  • Sucre pel caramel
Fer un almíbar amb l'aigua i el sucre. Quan arrenqui a bullir es baixa el foc a la meitat i es deixa bullir uns 12 minuts.

Batre 11 rovells i 1 ou sencer. Batre molt però sense blanquejar.

Posar a remullar la gelatina amb aigua molt freda, i desfer-la amb l'almíbar quan aquest estigui una mica fred (però encara calent).

Quan l'almíbar estigui tebi, afegir els rovells i batre fort durant una estona, per treure tot l'aire. Deixar reposar 15 minuts i amb una cullera desescumar.

Fer un caramel i banyar el motlle. Deixar refredar.

Posar el tocinillo al motlle.

Amb el forn precalentat a 140ºC, posar el motlle al bany María (amb laigua bullint) dins el forn i deixar de 20 a 30 minuts depenent del gruix.

2 comentaris:

  1. Tocinillo is a delightful Spanish dessert known for its rich, velvety texture. Its caramelized sugar top adds a perfect crunch, balancing the creamy interior. This traditional treat is a sweet indulgence that captures the essence of Spanish cuisine. It's a must-try for those seeking a taste of Spain's sweet culinary heritage. DUI Lawyer Lunenburg VA

    ResponElimina
  2. Tocinillo looks absolutely delicious, and the step-by-step instructions are really easy to follow. I love how you explained each part of the process, making it approachable for anyone wanting to try it at home.
    For ISO Certification In Saudi Arabia Contact us.

    ResponElimina