dimecres, 9 de gener del 2013

Ostres, Xarel·lo Penedès!

Des de l'octubre de l'any passat i fins l'abril d'aquest any, podem gaudir d'un maridatge perfecte: Ostres del Delta de l'Ebre i el Xarel·lo del Penedès.

La proposta Ostres, Xarel·lo del Pedenès! és una atractiva iniciativa que compta amb la participació d'un elevat nombre de restaurants (64 restaurants repartits per tota la geografia costera catalana, des del Garraf fins al Delta de l'Ebre) i també de 22 cellers del Penedès.

A continuació us adjunto algunes de les opinions del experts.

Josep Maria Albet i Noya, president de la D.O. Penedès:
"La combinació d'aquests 2 productes de qualitat, esdevé un encert, ja que les notes cítriques, els tocs salins, el frescor en boca i la complexitat que la varietat Xarel·lo atorga als vins, es complementa a la perfecció amb les ostres, esdevenint un maridatge quasi perfecte, que de ben segur es convertirà en un excel·lent reclam pels restaurants que s'hi adhereixin."

Xavier Nolla, summiller:
"Un dels anomenats 'maridatges perfectes' on conflueixen les afinitats i contrastos engrandint ambdós productes i que alhora identifica un territori i un producte de proximitat, una joia del mar a la terra i el fruit de la terra amb aromes de mar"

Aquí teniu una proposta per a disfrutar de valent!

1 comentari: