Les activitats que destaquem per aquest proper cap de setmana són les següents:
- Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat. Si no hi vareu anar amb el Grup Gastronòmic de la UIC, encara teniu la possibilitat de visitar-la fins al 3 de febrer. Aquí podeu veure el post del nostre blog.
- Ostres, xarel·lo Penedès! Una bona proposta per degustar un dels productes més valorats pels bons gastrònoms. Podeu consultar el post del nostre blog aquí.
- Ruta del Xató. Si us agrada aquest plat, podeu gaudir-ne fins quasibé finals d'abril, i ben aprop d'aquí! Llegiu-ne el post que varem fer aquí. El diumenge, especial Ruta del Xató a Vilafranca.
- IV edició de la Cuina de la Tòfona negra. Una miqueta més lluny però estic convençut que el viatge val la pena i podreu tastar tota una sèrie de propostes gastronòmiques a base de tòfona. Llegeix el post aquí.
- Fesolada de Santa Pau. Ull, només el diumenge! Aquí està el post que hem fet.
Bon cap de setmana!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada