Al mes de febrer, concretament els dies dijous 7 i dijous 14, tindrem el II Sopar del Grup Gastronòmic de la UIC. Per aquest sopar, ja podrem disfrutar del format originalment plantejat: el Show Cooking!
Luis Roger, el nostre xef, ens mostrarà com elaborar els plats del menú proposat:
- Carxofes farcides de duxelle de xampinyons i gratinades
- Mar i muntanya de galtes de porc o pollastre amb escamarlans
- Fals bescuit de taronja amb cítrics
Podeu descarregar-vos les receptes i imprimir-les, portar-les al Show Cooking! i prendre les vostres anotacions.
Acompanyant aquests plats, i seguint el mateix ordre, els vins que podrem tastar són:
Recordeu també que aquest sopar es farà al local MiT espai de cuina (hi ha pàrking al costat). L'activitat començarà a les 19:00h amb el Show Cooking! Durant el Show Cooking hi haurà alguna degustació sorpresa ... A les 21:00h començarà propiament el sopar i es preveu acabar a les 23:30h.
Per apuntar-vos heu d'omplir aquest Formulari d'Inscripció i pagar 15€ els membres i 30€ els no membres al Servei d'Estudiants de la Universitat, a qualsevols dels campus.
Us esperem a tots!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada