dijous, 24 de gener del 2013

Activitats de cap de setmana 26 i 27 de gener

Per aquest proper cap de setmana destaquem aquestes activitats que potser us poden interessar:


- Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat. Si no hi vareu anar amb el Grup Gastronòmic de la UIC, encara teniu la possibilitat de visitar-la fins al 3 de febrer. Aquí podeu veure el post del blog.

- Ostres, xarel·lo Penedès! Una bona proposta per degustar un dels productes més valorats pels bons gastrònoms. Podeu consultar el post del blog aquí.

- Ruta del Xató. Si us agrada aquest plat, podeu gaudir-ne fins quasibé finals d'abril, i ben aprop d'aquí! Llegiu-ne el post del blog aquí.

- IV edició de la Cuina de la Tòfona negra. Una miqueta més lluny però estic convençut que el viatge val la pena i podreu tastar tota una sèrie de propostes gastronòmiques a base de tòfona. Consulta el post del blog aquí.



- Temps d'urçons. Ara és el millor moment per gaudir d'aquest menjar tant exquisit. En aquesta proposta ho podreu fer de varies maneres diferents segons vulgueu. Llegiu el post del blog aquí.

- La Garoinada. Si mai n'heu tastat ara en teniu l'oportunitat. Si ja els coneixeu i en sou amants, teniu una molt bona ocasió per tarnar-ne a disfrutar un altre cop. Aquí pots llegir el post del blog, amb vídeo inclòs.

- Cuina de caça al Berguedà. Certament no és aquí al costat però tampoc és massa lluny, i el premi és una magnífica cuina de caça que no té desperdici, amb molt bones opcions per triar el que més us agradi i uns molt bons preus també. Llegeix el post del blog aquí.

- Mostra Gastronòmica al Penedès. Més aprop tenim aquesta mostra gastronòmica. Jove encara (només és la 2a edició) segur que anirà agafant força. A més es pot aprofitar l'escapada per combinar-la amb la campanya Ostres, xarel·lo Penedès! de forma que matem dos pardals d'un tret. Consulta el post del blog aquí.

- Girona 10. Ja fa dies varem publicar el post d'aquesta activitat, una sèrie d'ofertes irressistibles que podrem gaudir només aquest cap de setmana a Girona. Llegeix el post aquí.

Que ho passeu bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada