dimarts, 8 de gener de 2013

Revista Cuina Gener 2013

Ja ha arribat la Revista Cuina del mes de gener. Com sempre, la podeu llegir a la Biblioteca del Campus Barcelona. 

A l'exemplar d'aquest mes hi ha 3 articles destacats:

Ostres! (pàgines 34 a 43). Un producte associat al luxe que ja des de fa més de 4.000 anys es degusta per tot el món. Sabíeu que es reprodueixen mitjançant ous? Un màster sobre aquests mol·luscs bivalves amb guia pràctica inclosa d'on comprar-ne i menjar-ne.

Taronges (pàgines 44 a 53). Amb menys glamour que les ostres però amb una bona història al darrera, aquest article ens ho explica quasi tot sobre les taronges. També hi ha la guia pràctica.

Biodinàmics (pàgines 68 a 75). Les prèctiques biodinàmiques van més enllà de l'ecologia, on s'hi barregen pràctiques tan misterioses com els corns de vaca, composts i preparats naturals. Poc a poc va guanyant seguidors, tan elaboradors i productors com consumidors finals. Si sou curiosos i voleu saber de què es tracta això de la biodinàmica, llegiu aquest article.

També hi ha moltes altres coses interessants, però aquests tres articles són molt extensos i s'hi poden aprendre moltes coses. 

Bona lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada