Hem seleccionat Blavis, racó gastronòmic com a restaurant per fer una escapada per molts motius, però potser el principal és l'honestetat gastronòmica de Marc Casademunt i Sònia Devesa.
Cada matí compren al mercat tot allò de temporada que està en el seu millor moment. Elaboren un menú segons aquesta compra.
Blavis, racó gastronòmic ens ofereix doncs una cuina de mercat amb els productes de temporada, creativa, moderna i honesta. I tot això en un entorn acollidor i familiar on amb prou feines hi caben una quinzena de persones.
El menú que ens proposen consta de 8 platillos-tapes que no volem desvetllar del tot però sí que us en volem fer un petit avanç.
Podrem gaudir doncs, entre d'altres coses, d'una Amanida amb tosta d’all, “torta del casar” i mango, un Carpaccio d’albergínies amb confitura de tomàquet i formatge de cabra, i també d'un Bikini de roast beef amb ceba confitada, tàperes, formatge brie i salsa de mostassa. Ja no desvetllem més ...
Si hi estàs interessat, des d'aquí pots accedir al Formulari d'Inscripció.
T'ho perdràs?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada