Comença un altre mes i ja tornem a tenir la Revista Cuina aquí, a la Biblioteca del Campus Barcelona.
A més dels apartats habituals de la revista (Mercat, Fogons i Sortim) en aquest número podem trobar diversos articles d'interès, com per exemple:
- Arroços de muntanya (pàgines 34 a 43). Si bé a la Xina ja s'en consumia fa més de 12.000 anys, no va ser fins fa relativament poc que l'arroç arriba a la costa mediterrània, amb els àrabs. En aquest article hi trobareu tot un recull d'experiències pròpies i receptes (a les fitxes de receptes).
- Llobarro (pàgines 44 a 53). A banda de curiositats, l'article presenta algunes receptes que em desperten l'interès i una guia pràctica d'on menjar-lo per aquí Catalunya.
- Pans d'hivern. Acabats d'enfornar a les millors fleques (pàgines 68 a 75). Un article maco, maco de veritat pels "panarros", amb una selecció de botigues a Barcelona i d'altres localitats de visita obligada.
Val la pena fer-li una ullada!
- Llobarro (pàgines 44 a 53). A banda de curiositats, l'article presenta algunes receptes que em desperten l'interès i una guia pràctica d'on menjar-lo per aquí Catalunya.
- Pans d'hivern. Acabats d'enfornar a les millors fleques (pàgines 68 a 75). Un article maco, maco de veritat pels "panarros", amb una selecció de botigues a Barcelona i d'altres localitats de visita obligada.
Val la pena fer-li una ullada!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada