dijous, 21 de febrer del 2013

Activitats pel cap de setmana ...

Un altre cop volem proposar-te plans gastronòmics per aquest cap de setmana. Aquí tens un resum d'algunes de les activitats més destacades per aquests propers dies:

- De Tapes per Barcelona. Torna la proposta més propera per gaudir de la ciutat acompanyat d'una tapa i un quinto.

- Ostres, xarel·lo Penedès! Una activitat propera en distància i que us permetrà disfrutar d'un maridatge excel·lent entre ostres del Delta de l'Ebre i vi del Pendès.

- Ruta del Xató. Un altre bona activitat propera que et permetrà tastar un dels productes típics de la zona del Penedès.

- Cuina de la Tòfona negra. Una mica més llunys però les propostes semblen molt interessants. Cuina de proximitat, de pagès, de sempre ... amenitzada amb tòfona del país.

- Cuina de caça al Berguedà. Un altre bona proposta pels amants de la cuina de caça.  Una cuina molt especial que o bé t'enamora o bé l'odies. Recomanem l'activitat però també que ho feu assegurant el tret, i abans de res, truqueu als restaurants seleccionats per concretar la proposta.

També podeu gaudir d'altres activitats com Temps d'urçons, la Garoinada, les Jornades Gastronòmiques de la Botifarra Dolça, la Festa de la Galera, ...

Si no tens pla, serà perquè no vols!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada