dimecres, 6 de febrer de 2013

Sopar al Blavis, racó gastronòmic

Durant 3 dimarts consecutius hem disfrutat al restaurant Blavis, racó gastronòmic. En total hem passat per aquest petit restaurant un total de 39 persones.

En aquest post recordarem tot el que hem menjat i amb què ho hem acompanyat.

Aquí podeu consultar el post inicial del Blavis.

Per començar recordem el menú. Podeu punxar l'enllaç (el títol) per veure la foto del plat:



Els tres primers plats (l'amanida, el carpaccio i el timbal) els vam acompanyar del vi blanc Virolet (xarel·lo). Pel bikini, les croquetes i els "tacos" vam prendre el Petit Carlania (trepat), i pels últims plats, els ous estabellats i l'entranya vam apostar per Obra roble (tinta fina).

L'activitat ha tingut molt bona acollida i els assistents han valorat molt positivament el restaurant, el menjar i els vins.

Et perdràs la propera gastroescapada?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada