En aquest post recordarem tot el que hem menjat i amb què ho hem acompanyat.
Aquí podeu consultar el post inicial del Blavis.
Per començar recordem el menú. Podeu punxar l'enllaç (el títol) per veure la foto del plat:
- Amanida amb tosta d’all, “torta del casar” i mango
- Carpaccio d’albergínies amb confitura de tomàquet i formatge de cabra
- Timbal de verdures amb mozarela de búfala i anxoves de l’escala
- Bikini de roast beef amb ceba confitada, tàperes, formatge brie i salsa de mostassa
- Croquetes de pollastre amb ceps
- “Tacos de cochinita pibil” amb guacamole
- Ous estabellats amb tartufo
- “Entranya” amb ximixurri
- Cremós de xocolata amb oli i sal
Els tres primers plats (l'amanida, el carpaccio i el timbal) els vam acompanyar del vi blanc Virolet (xarel·lo). Pel bikini, les croquetes i els "tacos" vam prendre el Petit Carlania (trepat), i pels últims plats, els ous estabellats i l'entranya vam apostar per Obra roble (tinta fina).
L'activitat ha tingut molt bona acollida i els assistents han valorat molt positivament el restaurant, el menjar i els vins.
Et perdràs la propera gastroescapada?
L'activitat ha tingut molt bona acollida i els assistents han valorat molt positivament el restaurant, el menjar i els vins.
Et perdràs la propera gastroescapada?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada