divendres, 9 de novembre de 2012

Amanida d'Hivern amb Contrastos

Ingredients (per a 8 persones)
  • 1 enciam Francès
  • 1 enciam fulla de roure
  • 2 taronges a grills
  • 16 gr panses
  • 16 gr pipes pelades de carbassa
  • 25 gr bacon fumat
  • 100 gr ceba de Figueres
  • 1 magrana

Opcional: Xips de moniato
  • 160 gr oli verge ( 20gr pax)
  • 64 gr vinagre balsàmic ( 8gr pax)
  • Sal y pebre

Muntatge

En un bol amanir l'enciam amb la vinagreta, la sal i el pebre. 

Fer un buquet dins d'un cèrcol. 

Decorar la resta del plat amb la taronja, la ceba i la magrana. 

Repartir les pipes, el bacon previament saltejat i les panses per tot el plat. 

Per acabar, coloquem sobre el buquet les xips de boniato per donar-hi volum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada