diumenge, 25 de novembre del 2012

Guia Michelin 2013


Per a qui estigui interessat o tingui curiositat, aquí us deixo un llistat dels Restaurants Estelats que podem trobar al país.

En primer lloc, els nou guardonats amb 3 estrelles: Quique Dacosta (Dènia) de Quique Dacosta, i Azurmendi d'Eneko Atxa (Bizkaia).

Continuen amb 3 estrelles El Celler de Can Roca dels Germans Roca (Girona), Martín Berasategui de Martín Berasategui (Sant Sebastià), Sant Pau de Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar), Akelarre de Pedro Subijana (Sant Sebastià), Arzak de Juan Mari Arzak (Sant Sebastià).

Passem als nous 2 estrelles. Enoteca (Hotel Arts, Barcelona) de Paco Pérez i Moments (Barcelona) de Raül Balam i Carme Ruscalleda.

Mantenen les 2 estrelles Mugaritz de Andoni Luis Aduriz, Restaurant Miramar de Paco Pérez, Club Allard de Diego Guerrero, Restaurant Les Cols de Fina Puigdevall i Pere Planagumà, La Terraza del Casino de Paco Roncero, el Restaurante Sant Celoni d'Óscar Velasco, Can Fabes de Xavier Pellicer, Casa Marcial de Nacho Manzano, Ramon Freixa Madrid de Ramon Freixa, Diverxo de David Muñoz, Restaurante Calima de Dani García, Restaurant Lasarte de Martín Berasategui, Sergi Arola Gastro de Sergi Arola, Àbac de Jordi Cruz, i Átrio de Toño Pérez.

I per acabar i no allargar massa la llista, els nous restaurants que guanyen 1 estrella (no llisto els que mantenen l'estrella). Ricard Camarena (València), Dos Palillos (Barcelona), Les Magnòlies (Arbúcies), Koy Shunka (Barcelona), Lluerna Restaurant (Santa Coloma de Gramenet), Nectari (Barcelona), Mina (Bilbao), Ars Natura (Cuenca), Alejandro García Urrutia (Gijón), El Puerto (Gijón), Culler de Pau (O Grove/Reboredo), Kabuki Abama (Sta. Cruz de Tenerife), José Carlos García (Málaga), Els Brancs (Roses/Playa de Canyelles Petites), Chirón (Valdemoro) i La Prensa (Zaragoza).

Ja explicareu les experiències!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada