dijous, 29 de novembre del 2012

Restaurant 9 Reinas

Fa poc vaig anar al Restaurant 9 Reinas. Un restaurant argentí que feia temps tenia ganes d'anar-hi i comprovar per mi mateix l'experiència. 

M'en havien parlat molt bé, i potser per això (el mateix que sol passar quan et posen una pel·lícula pels núvols: després de veure-la creus que no és per tant) em va deixar una mica fred. I us explicaré el perquè.

El lloc em va agradar força: les taules ben parades, una cuberteria sencilla però amb un toc minimalista de disseny, una cristalleria correcta, ...

La matèria prima, de primera. A més a més, cuinada al punt que cadascú demanava (i cert, no com altres llocs que et prenen nota però que després no et fan gaire cas).

Llavors, quin és el problema? Per què em va deixar una mica fred? Doncs en primer lloc, per un tema que ja comença a ser d'escàndol: el vi. No pot ser que els restaurants facin pagar el vi al preu que el fan pagar. No hi ha dret! Un dia parlaré d'aquest tema en més profunditat ... I en segon lloc, perquè el preu no és cap ganga. Per tant, tots els punts favorables que he indicat abans, són el que havien de ser per aquest preu.

Per tant, al final quina és la sensació que t'endús? Doncs que el lloc és correcte, que no és barat i que potser no era per tant com t'havien dit.

De totes maneres, si hi aneu, menjareu bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada