Dijous 9 de Novembre de 2012 es va fer l'acte d'Inauguració del Grup Gastronòmic de la UIC a la pròpia Universitat Internacional de Catalunya. A l'acte hi varen asistir més de 50 persones i el Grup Gastronòmic de la UIC ja compta amb 60 membres.
A continuació us deixem un recull de fotografies de l'event. Esperem que sigui del vostre agrad!!
El menú a càrrec del Xef Luis Roger va ser el següent:
- Amanida d'Hivern amb Contrastos, que es va acompanyar del vi Bohigas Blanc de Blancs. La ideia era buscar un vi que acompanyi perfectament l'amanida sense emmascarar-la en cap dels sentits (ni aromàticament parlant ni potenciant i/o contrarrestant els sabors àcids/dolços).
- Fideuà amb Trompetes de la Mort i Ceps, juntament amb el vi Cap de Trons de Ferré i Catasús. En aquest cas, es buscava un vi amb cos però on la fusta no marqués la fideuà. El vi jugava amb les aromes de fruites madures i acompotades que contrastaven amb els sabors dels bolets i les aromes de la farigola, potenciant-se els uns als altres i establint un joc d'aromes i sabors força interessant.
- Compota de Pomes de Torroella amb Gelat de Castanya, maridat amb Alvear Solera PX 1927 i el Cava Giró Giró Brut Nature Reserva. El ventall aromàtic del PX és tant gran i tant ric ... El contrast de la compota de poma amb el gelat de castanya ja per ell mateix és prou interessant. El cava sempre ajuda a netejar-nos el paladar i deixar-nos neta la boca per tornar a assaborir un altre mos.
Gràcies a tots els membres del Grup Gastronòmic de la UIC.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada