divendres, 9 de novembre del 2012

Presentació i 1er Sopar del Grup Gastronòmic

Dijous 9 de Novembre de 2012 es va fer l'acte d'Inauguració del Grup Gastronòmic de la UIC a la pròpia Universitat Internacional de Catalunya. A l'acte hi varen asistir més de 50 persones i el Grup Gastronòmic de la UIC ja compta amb 60 membres.

A continuació us deixem un recull de fotografies de l'event. Esperem que sigui del vostre agrad!!

Durant la presentació varem poder degustar el Cava Brut Rosé de Vilarnau, que acompanyava una meravellosa coca d'olives, tomaquets i formatge que l'Anna Bellsolà del Forn Baluard ens va preparar amb molta il·lusió i afecte.

El menú a càrrec del Xef Luis Roger va ser el següent:

  • Amanida d'Hivern amb Contrastos, que es va acompanyar del vi Bohigas Blanc de Blancs. La ideia era buscar un vi que acompanyi perfectament l'amanida sense emmascarar-la en cap dels sentits (ni aromàticament parlant ni potenciant i/o contrarrestant els sabors àcids/dolços). 

  • Fideuà amb Trompetes de la Mort i Ceps, juntament amb el vi Cap de Trons de Ferré i Catasús. En aquest cas, es buscava un vi amb cos però on la fusta no marqués la fideuà. El vi jugava amb les aromes de fruites madures i acompotades que contrastaven amb els sabors dels bolets i les aromes de la farigola, potenciant-se els uns als altres i establint un joc d'aromes i sabors força interessant.


Gràcies a tots els membres del Grup Gastronòmic de la UIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada