A la revista Club de Gourmets d'aquest mes de novembre que ja podeu trobar a la biblioteca destaquem els següents articles:
Más allá de tendencias (pàg. 20 a 24). Un article que parla del Whisky i que em porta bons records ... Uisge beatha (water of life en Gaelic), Aqua vitae o simplement Whisky (o Whiskey?). Ull amb els Whiskys Japonesos d'altíssima qualitat i els bons Whiskys turbats com Ardbeg o Laphroaig. Recomano l'article.
Elixir de eterna juventud (pàg. 42 a 46). Un article que ens acosta al món del suro, un element clau pels vins. La península és el major productor de suro (prop d'un 80% de la producció mundial). I no despreciem el servei ecològic dels nostres boscos surers! Llegiu l'article i aprendreu encara més sobre aquest material natural tan mediterrani.
I altres articles molt interessants com El placer se sirve frío (pàg. 49 a 53), Francia y gastronomía: sinónimos (pàg. 59 a 61), Beaujolais verdaderamente nouveau (pàg. 72 a 75), ...
No us la deixeu escapar i doneu-li una ullada!
Elixir de eterna juventud (pàg. 42 a 46). Un article que ens acosta al món del suro, un element clau pels vins. La península és el major productor de suro (prop d'un 80% de la producció mundial). I no despreciem el servei ecològic dels nostres boscos surers! Llegiu l'article i aprendreu encara més sobre aquest material natural tan mediterrani.
I altres articles molt interessants com El placer se sirve frío (pàg. 49 a 53), Francia y gastronomía: sinónimos (pàg. 59 a 61), Beaujolais verdaderamente nouveau (pàg. 72 a 75), ...
No us la deixeu escapar i doneu-li una ullada!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada