dimarts, 27 de novembre del 2012

Visita al Palau Robert

Dissabte 24 de novembre vem anar al Palau Robert a visitar l'exposició titulada "Ferran Adrià i elBulli: Risc, llibertat i creativitat". La visita va ser molt interessant, i varem poder veure un recorregut cronològic de la història del restaurant, del xef i de les persones més properes que configuren aquesta història.

La visita va durar aproximadament una hora i comença amb la història inicial de elBulli, quan el va obrir el matrimoni Schilling. S'hi pot veure un ampli recull de fotografies, documents i publicacions d'aquella època.

L'exposició és tot un recull de creativitat, on es cuida molt la forma com es mostren els temes. Per exemple, una taula  del mateix restaurant serveix per fer de pantalla (les estovalles blanques) d'una projecció del servei d'un dels menús degustació de 40 plats. Tot un joc creatiu, vistós i curiós.

Cal destacar l'humor de Ferran Adrià. A més de la seva participació al programa d'humor de TV3 Polònia (entrant al joc de la seva pròpia paròdia) ha volgut reconèixer aquesta sèrie i aquest fet incloent-la a l'exposició.

Jo us recomano que us escapeu una horeta, un dissabte al matí, però per tots aquells que no pogueu anar-hi, us deixo un recull de fotografies de l'exposició perque en gaudiu una mica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada