El passat Dimecres, 17 d'Octubre de 2012, el diari "La Vanguardia" va publicar l'article "Alta cuina plena de bons propòsits" al suplement "Viure" (les planes ataronjades de l'interior del diari).
És molt interessant veure com a l'alta cuina també hi ha espai per ingredients com la solidaritat i la generositat.
I no tan sols es tracta de propòsits que queden emmagatzemats al rebost de la cuina, sino de plats cuinats de primera.
Els xefs de la nostra cuina són gent molt humana, molt accessible i sensibilitzada amb les problemàtiques de l'actualitat. Amb un gran exercici de generositat col·laboren tan com poden per aportar el seu gra de sal als menys afavorits.
I no tan sols es tracta de propòsits que queden emmagatzemats al rebost de la cuina, sino de plats cuinats de primera.
Els xefs de la nostra cuina són gent molt humana, molt accessible i sensibilitzada amb les problemàtiques de l'actualitat. Amb un gran exercici de generositat col·laboren tan com poden per aportar el seu gra de sal als menys afavorits.
Us recomano que llegiu l'article.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada