diumenge, 21 d’octubre del 2012

Restaurant Cervecería Brasería Gallega

Fa uns dies vaig anar a sopar a la "Cervecería Brasería Gallega" amb un bon amic. 

A pesar del que ens podriem imaginar inicialment pel seu nom, es tracta d'un bon restaurant si el que busquem és degustar la cuina gallega. 

Cert és que la seva decoració és una mica minsa, però la matèria és de primera qualitat, el treball està molt ben fet, el tracte del Bernardino és molt agradable i el preu, tot i ser una mica més elevat del que ens agradaria (40€ per persona) és raonable.

Per anar fent boca, us anomeno els plats que varem degustar i d'alguns d'ells podreu veure fins i tot alguna foto (de mòbil però força acceptable). 

Per començar una mica de pop a la gallega (un puntet fumat, amb els "cachelos" i el pebre vermell, un raig d'oli i uns bons grans de sal gruixuda). Continuem amb uns cigrons amb calamars, esparrecs salvatges verds i uns encenalls de pernil salat. Quina meravella!! No ens podien faltar les navalles a la planxa, carnoses, gens eixutes i sense ni un gra de sorra. Quan varem recordar-nos de fer la foto ... ja no en quedaven!! Com a últim plat varem menjar carn de la zona, ben crua, amb sal gruixuda i una planxa per si algú volia passar-la més. I de postres ... uns tallets ben fins de formatge d'ovella amb trufa i oli cru afegit després més uns canutillos de Santigo que després del formatge tant bo no ens varen dir res d'especial. Cafè i un parell de vins (un albariño de la casa i un ribera per la carn a copes).

Un molt bon lloc a tenir en compte per altres ocasions. Us hi apunteu?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada