Ja ens ha arribat la tan esperada revista Club de Gourmets!!
A partir d'ara, podreu consultar aquesta publicació (10 exemplars a l'any) a la Biblioteca de la UIC del Campus Barcelona.
A Club de Gourmets hi podreu llegir la actualitat gastronòmica i vinícola d'Espanya, els cuiners del moment i les seves receptes, els restaurants, cellers i vins d'avui, i un llarg etc. També hi trobareu novetats gastronòmiques, entrevistes, recomanacions, viatjes, ...
Recomanem 100% la revista Club de Gourmets. Ens és molt difícil fer una selecció dels millors articles, però si hem de destacar algun dels articles ens decantem per aquests quatre:
Esperem que sigui del vostre agrat i que en gaudiu tranquilament!!
- Paisaje Sabroso (pàgines 20 a 25). Exel·lent article sobre l'Empordà, la seva gastronomia, els vins, pobles, ...
- La Garnacha pide paso (pàgines 38 a 40). Breu recull sobre aquesta varietat de raïm que a alguns tan ens agrada.
- El Príncipe Destronado (pàgines 54 a 59). Bon article sobre el pa. Al igual que el vi, el consum actual de pa és molt baix i cada vegada s'en menja menys. Boníssima selecció de "Pannígificos", on destaquem a l'Anna Bellsolà (Baluard) que tindrem el plaer i la sort de fer un taller properament al seu forn.
- Taninos de Seda (pàgines 64 a 67). Reporatge sobre els vins negres gallegs, que cada cop ja són més coneguts i més apreciats per tots els aficionats.
Esperem que sigui del vostre agrat i que en gaudiu tranquilament!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada