divendres, 14 de febrer de 2014

Botifarres al cava amb ceba caramelitzada

Botifarres al cava amb ceba caramelitzada
(per a 4 persones)

  • una botaifarra per persona
  • cava o vi blanc
Acompanyament
  • 2 kg de ceba
  • mantega
  • oli d'oliva
  • pebre i sal al gust
  • una mica de sucre

Punxar les botifarres amb una forquilla i posar-les en una cassola o paella gran. Cobrir-les amb el cava o el vi blanc. Anar afegint més cava o vi segons es vagi evaporant.

Deixar-les fins que es daurin .

Per fer l'acompanyament:

Tallar la ceba a mitges llunes. Posar-les en una cassola amb la mantega i l'oli. Tapar amb paper de forn o de cuina i deixar que es facin lentament. Anar donant voltes amb una cullera de fusta.

Condimentar quan comencen a canviar de color.

Cap comentari:

Publica un comentari