Botifarres al cava amb ceba caramelitzada
(per a 4 persones)
(per a 4 persones)
- una botaifarra per persona
- cava o vi blanc
- 2 kg de ceba
- mantega
- oli d'oliva
- pebre i sal al gust
- una mica de sucre
Punxar les botifarres amb una forquilla i posar-les en una cassola o paella gran. Cobrir-les amb el cava o el vi blanc. Anar afegint més cava o vi segons es vagi evaporant.
Deixar-les fins que es daurin .
Per fer l'acompanyament:
Tallar la ceba a mitges llunes. Posar-les en una cassola amb la mantega i l'oli. Tapar amb paper de forn o de cuina i deixar que es facin lentament. Anar donant voltes amb una cullera de fusta.
Condimentar quan comencen a canviar de color.
Deixar-les fins que es daurin .
Per fer l'acompanyament:
Tallar la ceba a mitges llunes. Posar-les en una cassola amb la mantega i l'oli. Tapar amb paper de forn o de cuina i deixar que es facin lentament. Anar donant voltes amb una cullera de fusta.
Condimentar quan comencen a canviar de color.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada