- 5 clares d'ou
- 200 gr de sucre
- un polsim de sal
- unes gotes de vinagre
- un rajolí de cointreau (opcional)
- crema de llet per muntar
- fruita del temps (madixes, présecs, nectarines, fruits vermells, ...)
- sucre
- llimona
Muntar a punt de neu les clares. Afegir el sucre i batre fins que estigui brillant, i no es noti el sucre. És millor fer-ho amb l'ajuda d'una batedora elèctrica. Afegir també el vinagre i si agrada una mica de Cointreau.
A la reixeta del forn posar el "filpat" o un paper i estendre la merenga dins d'un cèrcol.
Posar al forn durant 15 minuts a 120º, després baixar la temperatura a 100 º i deixar fins a dues hores.
Desmotlleu i reservar.
Preparar la fruita del temps (poden ser maduixots, fruits vermells, préssec, nectarines ...). Macerar amb llimona i sucre.
Reservar la fruita en un bol.
Muntar la crema de llet en un punt suau. Cobrir la merenga amb la nata i adornar amb la fruita escollida.
Servir a cada comensal un tros de Pavlova, i un cullerot de fruita.
A la reixeta del forn posar el "filpat" o un paper i estendre la merenga dins d'un cèrcol.
Posar al forn durant 15 minuts a 120º, després baixar la temperatura a 100 º i deixar fins a dues hores.
Desmotlleu i reservar.
Preparar la fruita del temps (poden ser maduixots, fruits vermells, préssec, nectarines ...). Macerar amb llimona i sucre.
Reservar la fruita en un bol.
Muntar la crema de llet en un punt suau. Cobrir la merenga amb la nata i adornar amb la fruita escollida.
Servir a cada comensal un tros de Pavlova, i un cullerot de fruita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada