divendres, 14 de febrer del 2014

II Sopar del Grup Gastronòmic 2013-14

Després de la sessió de Formatges de Pastor continuem el programa gastronòmic amb el II Sopar del Grup Gastonòmic.

Com ja vàrem proposar per aquest any, els sopars són en dies de la setmana diferents (dimecres i dijous). Concretament les dates d'aquest proper sopar són el Dijous 27 de Febrer i Dimecres 19 de Març.

Per aquest II Sopar, el menú d'ambdós dies serà el mateix. Aquest cop hem previst un menú molt quotidià i fàcil, perquè pogueu fer-lo a casa vosaltres mateixos qualsevol dia. Però alhora, amb alguns trucs d'acompanyaments o salses que faran millorar espectacularment aquesta proposta.

També volem remarcar el maridatge d'aquesta proposta. Un maridatge basat en cava. Un cava molt especial, que tant ens a servirà pel primer plat com pel segon. I per acabar, les postres també s'acompanyaran amb cava.

La proposta és la següent: (podeu consultar les receptes i els comentaris dels vins seguint els links)




El sopar serà a MiT espai de cuina (C/Milà i Fontanals, 14-26). Hi ha un pàrking al mateix costat del local.

L'activitat començarà a les 20:15h amb la classe de cuina. A les 21:00h començarà propiament el sopar i es preveu acabar abans de les 23:30h.

Per apuntar-vos heu d'omplir aquest Formulari d'Inscripció i pagar 15€ els membres i 30€ els no membres al Servei d'Estudiants de la Universitat, a qualsevols dels campus.

Us esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada