divendres, 14 de febrer del 2014

Bohigas Brut Rosat

Bohigas Brut Rosat. Cava elaborat amb les varietats trepat i pinot noir.

Des de fa més de vuit segles, la família cultiva les seves vinyes sota la influència del riu Anoia, respectant la terra i buscant un canal d’expressió en les varietats que millor s’hi han adaptat.

Entre les 54 hectàrees de vinya, hi trobem les varietats tradicionals, Macabeo, Xarel·lo i Parellada, amb vinyes de més de 50 anys d’antiguitat, juntament amb altres varietats, de plantació més recent, com són les mediterrànies Garnatxa Blanca i Muscat, o la francesa Chenin Blanc. Zona de gran qualitat per a l'elaboració de vins tranquils i de gran adaptació de varietats negres com la Cabernet Sauvignon i la Syrah. Marcadament calcària, de clima mediterrani i maduracions primerenques, aporta una bona sensació d’estructura en boca i amabilitat.

Adossat a la masia, mig soterrat, hi trobem el celler de nova construcció, on s’elabora vi amb el raïm de la pròpia finca.

D'un bonic i atractiu color vermell cirera que convida a tastar-lo. Destaquen les aromes a fruits vermells (maduixes i gerds) principalment, com una llaminadura. A la boca és fresc, persistent i amb records a fruits de bosc. Molt bona acidesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada