- papardelle frescs (120g per persona)
- una mica de mantega i d'oli
- 2 carxofes
- 1 ceba o 2 escalunyes
- 250 gr de crema de llet
- tartufata
- pebre i sal al gust
- formatge ratllat
Tallar el cor de les carxofes a làmines fines. Fregir-les en una cassola com si es tractés de ceba
Afegir la ceba tallada a mitges llunes. Quan estan molt toves afegir la tartufata i la crema de llet deixant que redueixi i s'espesseixi la salsa.
Bullir els papardelle en abundant aigua (molt poc temps, és pasta fresca).
Al cap d'un minut i mig agafar-los i afegir-los a la salsa directament.
Servir immediatament.
Adjuntem la videorecepta!
Afegir la ceba tallada a mitges llunes. Quan estan molt toves afegir la tartufata i la crema de llet deixant que redueixi i s'espesseixi la salsa.
Bullir els papardelle en abundant aigua (molt poc temps, és pasta fresca).
Al cap d'un minut i mig agafar-los i afegir-los a la salsa directament.
Servir immediatament.
Adjuntem la videorecepta!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada