divendres, 14 de febrer del 2014

Papardelle en salsa tartufata

Papardelle en salsa tartufata
(per 4 persones)

  • papardelle frescs (120g per persona)
  • una mica de mantega i d'oli
  • 2 carxofes
  • 1 ceba o 2 escalunyes
  • 250 gr de crema de llet
  • tartufata
  • pebre i sal al gust
  • formatge ratllat

Tallar el cor de les carxofes a làmines fines. Fregir-les en una cassola com si es tractés de ceba

Afegir la ceba tallada a mitges llunes. Quan estan molt toves afegir la tartufata i la crema de llet deixant que redueixi i s'espesseixi la salsa.

Bullir els papardelle en abundant aigua (molt poc temps, és pasta fresca).

Al cap d'un minut i mig agafar-los i afegir-los a la salsa directament.

Servir immediatament.

Adjuntem la videorecepta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada