dijous, 25 d’abril de 2013

Amanida de síndria, burrata i alfàbrega amb reducció de vinagre de Mòdena

Amanida (per a 8 persones)
  • 240 gr de mesclum (30 gr per persona de brots d'amanida variada i neta)
  • 2,4 Kg de síndria sense llavors (300 gr per persona)
  • 480 gr burrata (60 gr aproximadament per persona, equivalent a 1/2 bola)
  • fulles d'alfàbrega mini
  • 160 gr d'oli verge (20 gr per persona)
  • 160 gr de crema balsàmica de vinagre de Mòdena (20 gr per persona)
  • sal maldon i pebre al gust

En una plata preferiblement quadrada o rectangular, muntarem una línia de 3 o 4 trossos de síndria ben dolça (sense escorça ni llavors). És molt important desfer-se de tota la part blanca propera a l'escorça.

En un costat muntarem un bouquet amb el mesclum, donant-li el màxim de volum possible. A l'altra banda col·locarem la burrata en 3 o 4 rodanxes.

Afegir les fulles d'alfàbrega mini, sobretot sobre cadascun dels trossos de burrata, i també sobre la síndria.

Amaniu tot amb escates de sal maldon, la reducció de vinagre de Mòdena, l'oli d'oliva verge i el pebre negre acabat de moldre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada