- 240 gr de mesclum (30 gr per persona de brots d'amanida variada i neta)
- 2,4 Kg de síndria sense llavors (300 gr per persona)
- 480 gr burrata (60 gr aproximadament per persona, equivalent a 1/2 bola)
- fulles d'alfàbrega mini
- 160 gr d'oli verge (20 gr per persona)
- 160 gr de crema balsàmica de vinagre de Mòdena (20 gr per persona)
- sal maldon i pebre al gust
En una plata preferiblement quadrada o rectangular, muntarem una línia de 3 o 4 trossos de síndria ben dolça (sense escorça ni llavors). És molt important desfer-se de tota la part blanca propera a l'escorça.
En un costat muntarem un bouquet amb el mesclum, donant-li el màxim de volum possible. A l'altra banda col·locarem la burrata en 3 o 4 rodanxes.
Afegir les fulles d'alfàbrega mini, sobretot sobre cadascun dels trossos de burrata, i també sobre la síndria.
Amaniu tot amb escates de sal maldon, la reducció de vinagre de Mòdena, l'oli d'oliva verge i el pebre negre acabat de moldre.
En un costat muntarem un bouquet amb el mesclum, donant-li el màxim de volum possible. A l'altra banda col·locarem la burrata en 3 o 4 rodanxes.
Afegir les fulles d'alfàbrega mini, sobretot sobre cadascun dels trossos de burrata, i també sobre la síndria.
Amaniu tot amb escates de sal maldon, la reducció de vinagre de Mòdena, l'oli d'oliva verge i el pebre negre acabat de moldre.
Really great recipe! The combination of watermelon, burrata, and fresh basil sounds absolutely delicious and perfect for summer. I can’t wait to try it at my next gathering. Thank you for sharing! prostitution attorney
ResponElimina