dimecres, 24 d’abril de 2013

Oui Rosat

Vi rosat de la Tierra de Castilla y León elaborat exclusivament amb Tempranillo (Ull de llebre).

Les tasques a la vinya (poda en verd, aclarida, manteniment de la coberta vegetal i els baixos rendiment), la verema manual i la doble selecció (a la vinya i a la taula de selecció) aporten la millor matèria primera a l'hora d'elaborar aquest vi.

El bon fer del celler (despalillat, 4 hores de maceració, separació del most flor i 20 dies de fermentació) transformen aquest most de primera en un vi excepcional.

Finalment, els 4 mesos de fusta (roure francès de torrat mitjà) li atorguen cos al vi, sense emmascarar la seva essència de rosat.

A la vista es mostra brillant, net, límpid i d'intens color maduixa.

Al nas sorgeix tota una amalgama d'aromes de fruites vermelles i florals.

A la boca es mostra fresc i amb bona acidesa. Llaminer i untuós.

Un rosat llaminer amb més cos del que és habitual!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada