- 225 gr de xocolata 65%
- 225 gr de mantega
- 180 gr de sucre
- 6 ous complets (els rovells i les clares)
- 80 gr de Maizena
Muntar les clares a punt de neu i "estrènyer" amb la meitat de sucre. Fondre la xocolata i la mantega. Mai arribar a l'ebullició. Blanquejar els rovells amb la resta de sucre. Barrejar les clares a punt de neu, la xocolata fosa amb la mantega i els rovells blanquejats amb cura. Incorporar la maizena amb un colador i posar tota la barreja en un motlle prèviament greixat.
Coure al forn a 150 º C durant 20 o 30 minuts.
Coure al forn a 150 º C durant 20 o 30 minuts.
Xarop de cireres
- 400 gr de cireres (o maduixots si es prefereix o no és temporada)
- 300 gr de sucre
- 200 ml d'aigua
Muntatge
- 1 litre de gelat de vainilla
Tallar el brownie en forma de rectangles i emplatar al centre del plat. Posar a sobre una cullerada de cireres amb el xarop i a un costat col·locar una bola de gelat de vainilla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada