dissabte, 4 de maig de 2013

Aliments de temporada

Consumir els aliments de temporada és aprofitar el millor que la natura ens ofereix en el moment més adient. És el moment ideal per aprofitar al màxim el que els aliments ens poden oferir, doncs aquests es troben en el seu moment ideal. 

Per aquest mes de maig tenim doncs el següent cistell de la compra de fruites: alvocats, albercocs, cireres, prunes, gerds, maduixes i maduixots, llimones, préssecs, melons, taronges, nectarines, nespres, plàtans, aranges i síndries.

I les verdures? Doncs la llista també és força llarga. El millor del mes seria la bleda, l'all, la carxofa, l'api, l'albergínia, el bròquil, el carbassó, la carbassa, la ceba, la col llombarda, la coliflor, els espàrrecs, les mongetes verdes, l'enciam, el nap, el cogombre, el pebrot, el porro, el rave, la remolatxa, el cabdell, el tomàquet, i la pastanaga.

Anem al mercat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada