A la Setmana Cultural de la UIC el Grup Gastronòmic va organitzar un tast de pernil Doña Vega acompanyat del vi negre Barbazul.
Més de 300 persones varen passar per l'estand que acollia l'activitat.
Doña Vega neix amb la doble finalitat d'aconseguir l'excel-lència en els productes Ibèrics de gla que elabora i satisfer al consumidor més exigent.
Els valors essencials que distingeixen a Doña Vega són el compromís amb la qualitat i la conservació dels mètodes d'elaboració més tradicionals i artesans que garanteixen l'exclusivitat dels seus productes.
Més de 300 persones varen passar per l'estand que acollia l'activitat.
Doña Vega neix amb la doble finalitat d'aconseguir l'excel-lència en els productes Ibèrics de gla que elabora i satisfer al consumidor més exigent.
Els valors essencials que distingeixen a Doña Vega són el compromís amb la qualitat i la conservació dels mètodes d'elaboració més tradicionals i artesans que garanteixen l'exclusivitat dels seus productes.
Us deixo el vídeo que varem projectar d'urant l'acte.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada