dimarts, 14 de maig de 2013

Tom Collins Cocktail


Cada maestrillo tiene su librillo, i en el món dels cocktails cada autor té el seu secret per fer que la recepte sigui personal i pròpia.

Així doncs, el nostre amic i company Joan Granados, també té els seus secrets ... I avui ens en fa partícips, desvetllant-nos les proporcions que ell utilitza per elaborar el Tom Collins.

El Tom Collins és un cocktail de "trago largo", pels amants de la ginebra, molt simple i fàcil de fer i molt refrescant. És doncs un cocktail molt adequat pels dies més calurosos d'aquest proper estiu.

I ara, sense més, aquí us desvetllem els secrets.

Ingredients
  • 3 mesures de ginebra
  • 2 mesures de suc de llimona
  • sucre o xarop de sucre segons el nostre gust
  • soda
  • gel frappé
  • glaçons de gel

Elaboració

En vas mesclador o amb una coctelera abocar la ginebra, el suc de llimona i el sucre, juntament amb un o dos glaçons de gel per refrigerar el líquid. Agitar enèrgica i continuadament fins que aparegui aigua condensada a l'exterior del vas mesclador.

Abocar en un got alt  (un Collins) on prèviament hem abocat gel frappé, i acabar d'omplir amb soda al gust. Com a elements decoratius si pot afegir una canya i una rodanxa de llimona a la vora del got.

Gràcies Joan!!

1 comentari: