Cada maestrillo tiene su librillo, i en el món dels cocktails cada autor té el seu secret per fer que la recepte sigui personal i pròpia.
Així doncs, el nostre amic i company Joan Granados, també té els seus secrets ... I avui ens en fa partícips, desvetllant-nos les proporcions que ell utilitza per elaborar el Tom Collins.
El Tom Collins és un cocktail de "trago largo", pels amants de la ginebra, molt simple i fàcil de fer i molt refrescant. És doncs un cocktail molt adequat pels dies més calurosos d'aquest proper estiu.
I ara, sense més, aquí us desvetllem els secrets.
Ingredients
- 3 mesures de ginebra
- 2 mesures de suc de llimona
- sucre o xarop de sucre segons el nostre gust
- soda
- gel frappé
- glaçons de gel
Elaboració
En vas mesclador o amb una coctelera abocar la ginebra, el suc de llimona i el sucre, juntament amb un o dos glaçons de gel per refrigerar el líquid. Agitar enèrgica i continuadament fins que aparegui aigua condensada a l'exterior del vas mesclador.
Abocar en un got alt (un Collins) on prèviament hem abocat gel frappé, i acabar d'omplir amb soda al gust. Com a elements decoratius si pot afegir una canya i una rodanxa de llimona a la vora del got.
Gràcies Joan!!
Quina pinta!!!
ResponElimina