dissabte, 29 de desembre del 2012

Beronia crianza 2001

Tinc un gran apreci per aquest vi en general, el Beronia de la DOQ Rioja. Des de que el vaig descobrir ja fa prop dels quinze anys, sempre m'ha agradat. Quan em ve de gust un vi clàssic ben elaborat, Beronia sempre em ve al cap. Doncs bé, aprofitant que el 2001 va ser una gran anyada a La Rioja (anyada considerada com a excepcional i la primera del segle XXI) fa uns 10 anys vaig comporar unes quantes ampolles del Beronia Crianza 2001. I l'altre dia va ser un d'aquells dies que em venia de gust un vi clàssic, amb certa nostalgia ... i Beronia Crianza 2001 va ser l'escollit.

Un vi que tot i no estar ja en els seus millors dies, encara demostra la seva valia. I fins i tot encara té la seva acidesa que el permetrà acabar de envellir uns anyets més, sabent que no és pas el seu millor moment però que encara demostra el que va ser. I ja se sap, com diu la dita que "el que tuvo, retuvo".

Us recomano aquests vins, i si us agraden els sabors tradicionals "riojanos", no ho dubteu i tasteu un bon Beronia. Si sou capaços de tenir paciència i conservar-lo bé, adquiriu uns reserves (2010 i 2011 són anyades considerades excel·lents que encara no estan al mercat) i deixeu que el temps faci també la seva feina ... Segur que no us defraudarà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada