Desembre és un bon mes: s'acosta Nadal, algun familiar i jo mateix fem anys, celebrem les festes en família i amics, s'acava l'any, ...
En fi, sigui com sigui, dissabte 2 de desembre vaig anar amb alguns familiars a Tanta Barcelona, un restaurant de menjar peruà de referència.
Gastón Acurio, xef de prestigi internacionalment reconegut, és sobretot un gran difusor de la cultura gastronòmica peruana. Més de 30 restaurants repartits per tot el món.
Nosaltres varem tastar varios plats, i tots varen estar a l'alçada esperada i sense cap "però".
Cebiche clàsics i criollo, anticuchos, tallarines saltejats, lomo saltado, parihuela, pie de limón, sorbet de mango, ...
Tot estupendament bé. La matèria primera d'altíssima qualitat, les coccions al punt, el picant també al seu lloc, sense matxacar els sabors.
Si voleu disfrutar d'una bona experiència, no us ho penseu i aneu-hi. Segur que no us defraudarà gens ni mica!
Us deixo un trailer d'un reportatge que m'ha agradat molt on podreu descubrir una mica més del que s'amaga al darrera d'aquest gran xef i d'aquesta gran cuina. "Perú sabe: la cocina, arma social". En un altre post, posaré el vídeo sencer del reportatge.
En fi, sigui com sigui, dissabte 2 de desembre vaig anar amb alguns familiars a Tanta Barcelona, un restaurant de menjar peruà de referència.
Gastón Acurio, xef de prestigi internacionalment reconegut, és sobretot un gran difusor de la cultura gastronòmica peruana. Més de 30 restaurants repartits per tot el món.
Nosaltres varem tastar varios plats, i tots varen estar a l'alçada esperada i sense cap "però".
Cebiche clàsics i criollo, anticuchos, tallarines saltejats, lomo saltado, parihuela, pie de limón, sorbet de mango, ...
Tot estupendament bé. La matèria primera d'altíssima qualitat, les coccions al punt, el picant també al seu lloc, sense matxacar els sabors.
Si voleu disfrutar d'una bona experiència, no us ho penseu i aneu-hi. Segur que no us defraudarà gens ni mica!
Us deixo un trailer d'un reportatge que m'ha agradat molt on podreu descubrir una mica més del que s'amaga al darrera d'aquest gran xef i d'aquesta gran cuina. "Perú sabe: la cocina, arma social". En un altre post, posaré el vídeo sencer del reportatge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada