Ja ha arribat la Revista Cuina del mes de desembre. A l'exemplar d'aquest mes destaco el següent:
Vins & Caves (pàgines 27 a 34). Una selecció variada de vins i caves per aqueste properes festes. Curiosament no hi ha cap vi rosat ni tampoc cap cava d'aquest mateix estil. També hi ha un rom i un whiski, però cap ginebra.
Nadal. El festí del pollastre (pàgines 45 a 55). Un bon article per saber-ne més d'aquests animals.
Pernil Ibèric (pàgines 76 a 85). Tot un máster sobre aquest producte que tant ens agrada. De què depèn el seu sabor? Com influeix la seva alimentació? Com s'ha de tallar el pernil? Totes aquestes preguntes quedan resoltes després de llegir l'article.
Ja la podeu llegir a la Biblioteca del Campus Barcelona.
Vins & Caves (pàgines 27 a 34). Una selecció variada de vins i caves per aqueste properes festes. Curiosament no hi ha cap vi rosat ni tampoc cap cava d'aquest mateix estil. També hi ha un rom i un whiski, però cap ginebra.
Nadal. El festí del pollastre (pàgines 45 a 55). Un bon article per saber-ne més d'aquests animals.
Pernil Ibèric (pàgines 76 a 85). Tot un máster sobre aquest producte que tant ens agrada. De què depèn el seu sabor? Com influeix la seva alimentació? Com s'ha de tallar el pernil? Totes aquestes preguntes quedan resoltes després de llegir l'article.
Ja la podeu llegir a la Biblioteca del Campus Barcelona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada