- 100 grams de mantega
- 100 grams de sucre llustre
- 100 grams d'ous
- 120 grams de farina
- 6 grams de llevat Royal
- 2 pomes golden
- un polsim de vainilla
Blanquejar el sucre amb la mantega pomada. Afegir els ous individualment i després la vainilla. Afegir la farina juntament amb el llevat Royal.
Tallar les pomes a grills.
Per omplir els motlles anem fent capes de massa, poma i massa. Acabem amb poma la part superior final.
Deixem reposar a la nevera un parell d'hores.
Fornejar al forn precalentat a 180ºC durant 1 hora aproximadament.
Tallar les pomes a grills.
Per omplir els motlles anem fent capes de massa, poma i massa. Acabem amb poma la part superior final.
Deixem reposar a la nevera un parell d'hores.
Fornejar al forn precalentat a 180ºC durant 1 hora aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada