dissabte, 2 de novembre del 2013

Filet amb castanyes

Filet amb castanyes

  • 3 filets
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Castanyes en almívar
  • Virutes de foie (opcional)
  • Moscatell
  • 1 got de llet
  • 1 got de caldo

Salpebrar els filets i daurar-los en l'oli d'oliva. Quan estan ben daurats afegir-hi el conyac i deixar que evapori. Retirar del foc els filets.

En una paella posar les castanyes amb el seu almívar, unes virutes de fois i reduir. Posteriorment afegir-hi el moscatell i deixar reduir. Finalment afegier la llet i el caldo i deixar que la salsa vagi lligant-se i agafant un color fosc.

Posar els filets 10 minuts perquè agafin el gust de la salsa.

Presentació

Tallar els filets i servir amb la salsa per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada